Body SDS

Årsags behandling i stedet for symptom behandling

Body-sds er meget mere end fancy bogstaver
Body-sds er et unikt dansk behandlings- og trænings-system, der er udviklet gennem tre generationer siden slutningen af 1940’erne. Det er udviklet af Ole Kåre Føli og Bengt Valentino Andersen. Begge er de meget anerkendte i hele verdenen for deres evner til at behandle.

Formål med en Body-sds behandling
Body-sds er kendt for at skabe rum til det hele menneske. Formålet med behandlingen er bl.a. at lokalisere fysiske og psykiske blokeringer i kroppen og bevidstgøre klienten om disse.
Body-sds arbejder med hele kroppen ud fra sammenhænge mellem led, muskler, organer og psykiske påvirkninger. Pointen er at arbejde med årsagen til en given problematik i stedet for blot at symptombehandle.
Body-sds behandlingen kan med fordel bruges af mennesker i alle aldersgrupper, herunder også gravide, der er opnået gode resultater med at fjerne eller reducere smerter i bevægeapparatet. Eksempelvis problemer med ryg, hofte, skulder, nakke, forstuvninger, kontorskader og sportsskader. Mange klienter har desuden fået hjælp mod fordøjelsesproblemer, allergi, astma, stress, depression, angst og traumer.

Hvordan foregår en behandling
En Body-sds behandling, indledes med en kort samtale hvor jeg spørger ind til dig og dine evt. problemer. herefter foregår resten af behandlingen på behandlerbrikse
Selve behandlingen består af Massage, justering af led og Åndedræts-teknikker.
Under behandlingen sørger jeg for at lokalisere og behandle blokeringer i kroppen. Blokkeringerne kan være opstået af både psykiske og fysiske årsager, en psykisk blokering kan evt. skyldes stress.
I arbejdet med åndedrættet opserverer jeg, hvordan du trækker vejret, jeg bruger min indføling til at læse din krops signaler og arbejder ud fra dette. Alle disse elementer bruger jeg til at danne mig et indtryk af din mentale og følelsmæssige tilstand.
Massageteknikkerne består af tryk og pulsering, det vil sige, at kroppens led bevæges, samtidig med at jeg påvirker muskelerne med tryk.
Behandlingen kan afrundes med en samtale, hvor jeg vil forklare hvilken proces du har været igennem.
Det er ikke nødvendigt at medbringe lagen eller håndklæde til behandlingen, da jeg selv stiller dette til rådighed.

En Body-sds behandling tager ca. 45-50 minutter.

Grundtræning
Med Grundtræning som er udviklet af Body-sds kan du opnå styrke, smidighed og harmoni i krop og sind. Grundtræningen vil stimulerer kroppens selvhelbredende egenskaber. 

Body-sds Grundtræning er et unikt dansk træningssystem, der afhjælper det moderne menneskes fysiske og psykiske skavanker. I Grundtræningen arbejder vi med at forbedre bevægligheden i låste led og i spændte, usmidige muskler. Grundtræningen kommer igennem samtlige muskler og led og arbejder med en metode, der fungerer udrensende for de indre organer. Grundtræningen stimulerer kroppens selvhelbredende egenskaber.

Medbring: Håndklæde, drikkedunk og bare tær..!

Aalborg – Her Henvises til FOF Aalborg
Tirsdag fra 18-20
Torsdag fra 17-19

Udrensnings forløb og Kostvejledning
Kontakt mig på Mail@jimmietherp.dk eller 22 34 99 79 for mere info…

Firmaordning
Trænger du og dine medarbejdere til en sundere livsstil på jobbet og samtidig at nedsætte sygefraværet og blive arbejdsskaderne kvit?

Jeg har gennem min Body-sds terapeutuddannelse beskæftiget mig med kroppen som en helhed. Gennem de seneste 7 år har jeg arbejdet på at udvikle den helt rigtige opskrift på sund livsstil og forøget livskvalitet. En blanding af den rigtige motion, dybdegående massage og kostomlægning kan helbrede kroppen for en lang række skavanker, nedsætte sygefraværet og komme uhensigtsmæssige adfærdsmønstre til livs. Resultatet er genvundet fysisk og psykisk balance og fornyet arbejdsglæde.

Fysisk og psykisk balance påvirker kvaliteten af det arbejde, du og dine kolleger leverer. Den er samtidig hoveddrivkraften for det humør, I tager med jer hjem til familien om aftenen og det engagement, I møder ind på arbejde med næste morgen.

JimmieTherp.dk kan tilbyde jeres virksomhed hjælp til at skabe et sundere og harmonisk arbejdsmiljø, hvor I i fællesskab sætter fokus på en varig forbedring af samspillet mellem krop og sjæl. Drop de dårlige vaner, selv om I føler jer udkørte og stressede – hverken sukker eller koffein er med til at øge jeres koncentrations- eller ydeevne. Til gengæld kan I med den ernæringsrigtige kost frigøre ressourcer, der får jer til at præstere optimalt, alt imens I værner om jeres eget og hinandens helbred.

Prøv kræfter med Body-sds behandling til en fordelagtig pris. Jeg tilbyder at komme til din virksomhed, for at behandle personalet på selve arbejdspladsen, jeg medbringer briks mm. Det kræver kun et lokale på 3*4 meter. I bestemmer om det skal være af 30 eller 50 minutters varighed pr. per person. Pris afhænger af hvor ofte i benytter aftalen..

Det er også muligt at booke et foredrag, hvor jeg bla. vil komme med gode tips og tricks til hvordan i opnår den bedst mulige arbejdsglæde..

Kontakt mig på Mail@jimmietherp.dk eller 22 34 99 79 for mere info…