Om

Når du besøger min klinik vil du opleve en lidt anderledes behandler

Jeg er født og opvokset i Ishøj, men flyttede i 2002 Nordjylland. Her bor jeg nu i Aalborg. Jeg har 3 dejlige døtre som bor ved deres mor.

Siden jeg i 1999 afsluttede HTX, har jeg job- og uddannelsesmæssigt været vidt omkring. Alt fra den menige mand på gulvet, til den hensynsløse chef, i forskellige foretagender. Jeg kom længere og længere væk fra den person jeg virkelig er, tog ikke mig selv alvorligt, og dulmede de følelser der opstod, med stimulanser i form af usunde kostvaner. Da jeg en dag iagttog mit eget spejlbillede, uden at kunne genkende personen jeg kiggede på, gik det op for mig det var på tide at sige stop. Give slip på alle de uforløste følelser, jeg havde sparet op igennem livet, og begynde at acceptere mig selv for den jeg er. Jeg skiftede levevej, og blev ansat som socialpædagog. Et job hvor jeg fik fornemmelsen af rent faktisk at kunne gøre en forskel for andre mennesker.

I 2011 stiftede jeg bekendtskab med Body-SDS, da jeg efter en skade blev tilbudt en behandling af en ven, der gik på uddannelsen. Én enkelt behandling skulle der til, for at fjerne smerterne. Jeg begyndte herefter at undersøge mere omkring hvad dette Body-SDS gik ud på, og i efteråret 2012 startede jeg selv på uddannelsen. Den følelse af at kunne hjælpe, og de oplevelser jeg har haft med klienter, der har fået løsnet op for fysiske såvel som psykiske spændinger, bekræfter mig hver gang i beslutningen om at uddanne mig til Body-SDS Terapeut. Ikke mindst fordi mine egne erfaringer, har givet mig en solid baggrund i forhold til at sætte mig ind i de problemer mine klienter kommer med.

Jeg er gode erfaringer med at hjælpe klienter med især følgende problematiker

Nakke, skulder, hofte og rygsmerter

Stress

Depression

Angst, traumer og sorg

Sportsskader, Forstuvninger

Fordøjelsesproblemer