"I would highly recommend Jimmie's form of therapy. Despite only have a short period of time with him he worked wonders! I have a recurring ankle injury, Jimmie spent time working all parts of my body, resulting in a great reduction in pain and stiffness. The healing process of my ankle was definitely quicker as a result of Jimmie's work" 
James Gow, Coach at a Premier League Club

Hej Jimmie
Tak for en rigtig fin og god oplevelse med Body sds. Det er en meget virkningsfuld behandling, hvilket har gjort, jeg føler mig meget opløftet og fri. Jeg vil klart anbefalede dig til andre og jeg skal da også prøve det igen smile-humørikon
Endnu engang Tak for din indsigt..
 Anja

 
Jeg er spastiker og har derfor mange spændinger i arme og ben, venstre side er værst. Har fået en behandling, og for første gang i meget lang tid, kan jeg slappe fuldstændig af i venstre arm.
 Kresten Møller Pedersen
 
 
Dejlig måde at gå til det enkelte menneske på. :-)
 Anders
 
 
Jeg har haft ondt i lænden, nakken og skuldrene i årevis, allerede efter 2 behandlinger forsvandt lændesmerterne og nakken har det væsentligt bedre, jeg skulle have gået til Jimmie for længe siden.
 Anja L.
 
 
Min historie...
Jeg er født med en meget sjælden knogle sygdom i begge mine ankler. Jeg er blevet opereret 5 gange, og fordi de ikke kender nok til min sygdom, gik den sidste operation jeg fik galt. Jeg har siden jeg var 13 år levet i smerte helvede hver dag og jeg tager meget stærk smertestillende for at kunne holde ud til at være til. Jeg fik så en behandling hos Jimmie hvor han tog sig godt af mine fødder. Jeg fik tårer i øjnene af glæde.. for første gang i 10 år kunne jeg slappe helt af i mine fødder og jeg havde stort set ikke ondt. Så Jimmie har formået at kunne noget helt særligt, som alle andre behandlings former og landets førende kirurger ikke har kunnet. Jeg ved ikke hvordan jeg kan takke Jimmie nok, men jeg er dybt taknemmelig!! Det er bestemt ikke sidste gang jeg skal have en behandling hos Jimmie, og jeg vil anbefale ham til alle.. Så uanset hvad problemet er, så gør jer selv den tjeneste og besøg JimmieTherp.dk :)
 Julie Vadsager Fey

 
Kan kun tale varmt og godt om hvad Jimmie Therp, han kan. Har kæmpet med massive nakkesmerter i snart et år og har af samme årsag problemer med at dreje hovedet fra side til side. Efter et par besøg er min smerter aftaget og jeg kan nu se 50-60 % bedre til siderne. Har været ved mange forskellige former for behandlinger og intet har kunne gøre hvad Jimmie Therp, han kan.
 Brian Sørensen  
 
Jeg vil gerne anbefale en Body-SDS behandling hos Jimmie Therp. Den har hjulpet mig af med mine iskias smerter som jeg havde gået med i ca et år. Jeg prøvede flere forskellige behandlinger, bla. kiropraktor, akupunktur, fysioterapi og massage, og intet hjalp. Så kom jeg tilfældigt i forbindelse med Jimmie, da jeg skulle op og "há fødderne i fisk". Han var i gang med uddannelsen til Body-SDS terapeut og ville gerne hjælpe mig. Jeg fik 4 behandlinger og det hjalp. Nu går jeg til gymnastik, graver have og mærker intet til det. Tak til Jimmie. 
 Kh Poul Erik


Efter i mange år at have prøvet en lang række massageformer, i forbindelse med ren afslapning, welness og nakkespændinger efter for mange timer bag computeren - faldt jeg for et halv år tid siden over Jimmietherp.dk v/ Jimmie og har ikke tidligere oplevet en mere dybdegående massageform hvor jeg samtidig får en helhedsoplevelse af ro i både krop og sjæl. Jeg giver hermed mine bedste anbefalinger til Jimmietherp.dk v/ Jimmie , såvel på det rent fysiske som det menneskelige plan.
 Med venlig hilsen Kim Fihl 


Jeg døjede med hovedpine og smerter fra nakken. Allerede efter 1.behandling forsvandt hovedpinen og smerten. Jimmie virker meget proffessionel og forklarer under behandlingen. Kan kun give mine bedste anbefalinger.
 Mvh Penny Lane fra CrossEyes


Første gang jeg besøgte dig, var jeg en anelse spændt på hvad behandlingen egentlig gik ud på. Jeg fik gjort min – måske lille skepsis – til skamme. Efter få minutters snak med dig, var vi helt på bølgelængde, vi forstod hinanden og jeg var hel tryg ved dig som person og behandlingsformen.
Årsagen til jeg opsøgte dig var dels, et gammelt piskesmæld, som har drillet mig af og til, og været til stor gene med spændinger i nakke samt hovedpine, og dels spændinger i nakke og ryg – nok affødt af stress.
Efter en snak om baggrund, følelser og tanker, noget som os mænd reelt ikke er gode til at åbne op om, begyndte den fysiske behandling på briksen. Effektiv, koncentreret og en mærkbar ændring, dels fysisk men i høj grad også psykisk. Der blev åbnet op for nogle følelser og spændinger i min krop, jeg fik løsnet spændingerne i nakke, skuldre, ryg og mave. Der opdagede jeg at en stor del af disse ting var stressrelateret.
Efter nogle uger var jeg igen i behandling hos dig, med samme resultat, om muligt endnu bedre.
Nu ved jeg, at hvis den er gal med spændinger i kroppen pga. stress eller andet så er det med at ”fange” Jimmie og få behandling.
Jeg vil helt klart anbefale ham og behandlingen til andre det døjer med lignende ting som jeg
 mvh. Kaj


Jeg er en kvinde på 47 år, i 1991 var jeg ude for en ulykke med hest. Jeg brækkede kravebenet, fik piskesmæld og senere fandt lægerne ud af, at jeg havde fået en diskusprolaps i nakken. Jeg har spist et væld af smertestillende piller og forsøgt en del forskellige former for smertebehandlinger, alligevel har jeg igennem alle årene haft og har stadig daglige smerter. Jeg har dog altid arbejdet 37 timer om ugen, fordi jeg bedst glemmer de konstante smerter, når jeg holder mig i gang og ikke har for meget tid til at tænke og mærke.
Her i 2013, har jeg hørt om Body-sds ved Jimmie. Jeg tænkte, jeg forsøger. Mærker jeg ikke en forandring efter 2 - 3 behandlinger, stopper jeg. Jeg fornemmede allerede efter første behandling en væsentlig forandring. Og nu efter 3 behandlinger, kan jeg mærke at hele min krop har "løsnet sig" - den fornemmelse har jeg ikke mærket de sidste 20 år! - jeg vil fortsætte behandlingerne, tænk hvis jeg kan blive helt fikset .-)
Jimmie arbejder virkelig i den time behandlingen tager og jeg er meget imponeret over den entusiasme og iver, den unge mand lægger i behandlingen. Jeg har allerede anbefalet Jimmie’s behandling til andre og gør det med glæde til alle, PRØV DET!
 Venlig hilsen Jane


Kropsterapi har gjort at jeg har fået det meget bedre,både Fysisk og Psykisk,har fået 5 behandling,havde ondt mange stede inden jeg startede,og det er gradvis blevet bedre og bedre så nu har jeg næsten aldrig hoved pine mere.Behandlingen den gør ondt,men det er det hel værd,blive træt og meget afslappet og så har jeg det så godt bagefter,så jeg fortsætter med en behandling om måneden,det vil jeg ikke undvære.Jeg har også andbefalet det til venner og bekendte. 
 mvh Grethe Christensen